Ще бъде трудно на хората. Това заяви в БНТ Ваня Григорова

...
Ще бъде трудно на хората. Това заяви в БНТ Ваня Григорова
Коментари Харесай

Григорова от КТ Подкрепа: Еврозоната не е панацея за икономическите проблеми

Ще бъде мъчно на хората. Това съобщи в Българска национална телевизия Ваня Григорова от КТ " Подкрепа ".

Според нея при търговците има жестока далавера. " Инфлацията и производството зависят от геополитическите действителности ", добави, тя.

Григорова счита, че поради лобистки напън в ПВУ значими сфери, като " Напоителни системи ", са отпаднали от предпочитаните сфери. Ако я няма основата, няма по какъв начин да градиш нагоре, изтъкна тя.

Еврозоната не е панацея за тежките стопански проблеми, смята Ваня Григорова.

Тя напомни по какъв начин някогашният правосъден министър Зинаида Златанова разяснява, че България съдбовно закъснява с значими промени. " Вместо да се модернизираме с ПВУ, ние си настояваме да останем старомодни. Общият ни интерес е да живеем в по-чиста околна среда ", сподели Златанова. По думите ѝ институциите ни са слаби. " Политическата неустойчивост е разследване от тези слаби институции ", добави тя.

Влизането ни в еврозоната от 1 януари 2024 година е фантазия, смята Златанова, която е уверена, че не сме подготвени за клуба на богатите. България е избрала неприятен политически миг за участието в еврозоната. Неправилно определения миг предпоставя един неуспех, по думите на някогашния правосъден министър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР